Residentiële zorg

Bij de residentiële zorg leven kinderen en jongeren, volwassenen, vrijwillig of gedwongen, dag en nacht buiten hun vertrouwelijke omgeving. Het is om die reden van uiterst belang dat de zorgverlener zeer professioneel en zorgzaam te werk gaat. UltraCare begrijpt dit heel goed en weet altijd de juiste zorgverlener voor de juiste situatie beschikbaar te stellen.

UltraCare profileert zich als een gespecialiseerd bemiddelingsbureau in de zorg en welzijn. UltraCare heeft zich in de afgelopen tijd geborgen over ingewikkelde vraagstukken binnen de verslavingszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en gezinshuizen. UltraCare is telkens weer in staat geweest om met passende ondersteuning voor de opdrachtgever te komen.

Binnen de zorg is er veel vraag naar diensten ad hoc als voor een langere termijn! UltraCare kan in beide gevallen een passende oplossing bieden. U kunt denken aan diensten zoals: 1 op 1 begeleiding of juist in groepsvorm. Onze zorgverleners zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de werkzaamheden die zij verrichten. Als u opzoek bent naar pedagogisch medewerkers, groepsleiders, verpleegkundigen, crisisopvang en gesloten residentiële jeugdhulpverleners, ofwel Jeugdhulp Plus, dan bent u bij UltraCare aan het juiste adres.

Wat de opdrachtgevers waarderen aan UltraCare is dat wij:

  • 24/7 beschikbaar zijn;
  • Ad hoc werken;
  • Altijd een passende oplossing voor u hebben;
  • De opdrachtgever centraal stellen;
  • Snel en flexibel werken.
Image

Tijdelijk of vast
UltraCare is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van de juiste zorgverlener op de juiste plek. UtraCare beschikt over een ruime database met zorgverleners en heeft daarom altijd de beste oplossing voor u!

Neem contact op