Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn UltraCare een jonge, frisse en diverse organisatie die is ontstaan door zorgverleners voor zorgverleners. Bij UltraCare spreken wij niet van medewerkers of ZZP’ers maar van zorgverleners, want in onze ogen zijn het stuk voor stuk helden. Bij ons draait het allemaal om het matchen van de beste zorgverlener met de gevraagde zorg. Wij streven naar zorgverlening op basis van de kernwaarden persoonlijk en dichtbij en kennen al onze zorgverleners (uitzendkrachten en ZZP’ers) zeer goed.

Bij UltraCare beschikken wij over een database met een selectief aantal zorgverleners die gediplomeerd en gecertificeerd zijn met ruime werkervaring. Om de opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een CRM systeem op maat laten bouwen en dat zorgt voor het optimaliseren van onze selectieprocedure. Daarom kunnen wij zeer nauwkeurig en snel de zorgvraag vullen. Onze zorgverleners zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in de GGZ, verslavingszorg, psychiatrie, gehandicaptenzorg en jeugdhulpverlening.

Image

Missie

Onze missie is om bij iedere zorgvraag een passende zorgverlener te matchen. De wensen van de opdrachtgever staan zowel bij ons als bij onze zorgverleners centraal. Wij werken samen en samen groeien is het uitgangspunt.

Visie

Dat we steeds langer leven is mooi maar toch is er een keerzijde aan dit fenomeen, namelijk: vergrijzing en individualisering. In 2010 waren er in Nederland 23% 65-plussers en de verwachting van het CBS is dat dit zal stijgen naar 31,2% in 2020 en 40,7% in 2030. Bij UltraCare streven we ernaar om een mooie bijdrage te leveren aan de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Nederland. Om aan de vraag naar zorggroei te kunnen voldoen blijven wij altijd vernieuwen en ontwikkelen.

Onze zorgverleners

Hoe hard wij ook ons best doen om de contacten met de opdrachtgevers goed te houden, zijn het onze zorgverleners die het verschil maken. Zij komen iedere dag bij de opdrachtgevers voor een korte of lange periode over de vloer. Het is een uitdaging om met een erg divers team altijd de beste kandidaat te matchen met de opdrachtgever. Toch hoeven wij nooit een ‘’nee’’ te verkopen op de vraag naar voorkeur voor een bepaalde zorgverlener. Daarbij maken wij gebruik van een variatie aan medewerkers, waaronder groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, jeugdhulpverleners, verpleegkundigen en verzorgenden. Door onze efficiënte manier van matchen weten wij altijd met 1 druk op de knop de beste zorgverlener uit het systeem te halen. Wij begrijpen dat de continuïteit van het werkproces uitermate van belang is voor het welzijn van de cliënten.

Opdrachtgevers

De vraag van de opdrachtgever staat altijd centraal, zowel bij ons als bij onze zorgverleners. Het is daarom van belang om de verwachtingen van de opdrachtgever in kaart te brengen. Op basis van de verwachtingen van de opdrachtgever gaan wij aan het werk om de beste zorgverlener te vinden. Net als de vraag, veranderen ook de verwachtingen van de opdrachtgevers en daarom vinden wij het van uiterst belang om regelmatig met elkaar in contact te zijn. Bij ons staat de koffie altijd klaar en we gaan regelmatig op bezoek bij onze opdrachtgevers. In een gesprek wordt dan de verwachting van de opdrachtgever besproken en de samenwerking geëvalueerd. Wij hechten veel waarden aan het vertrouwen van onze opdrachtgevers en doen er vanuit UltraCare alles aan om de samenwerking optimaal te houden. Een van de pijlers is communicatie: wij geloven in een open en eerlijke communicatie met de opdrachtgever om tot de beste zorg te komen.