Onze dienstverlening

Lees meer

Jeugdhulpverlening

Gelukkig kunnen veel gezinnen met kinderen hun problemen goed zelf oplossen, zo nodig met hulp van opvoedingsondersteuning. Het komt helaas ook voor dat gezinnen niet in staat zijn om hun problemen op te lossen. Dan is het van uiterst belang dat er een professional het kind, in een thuissituatie, instelling of school, begeleidt.

Lees meer

Image

Ambulante zorg

Ieder soort zorg heeft zijn eigen benadering nodig. Zo weten onze zorgverleners zeer professioneel om te gaan met complexe zorgvraagstukken. Onze zorgverleners hebben ruime ervaring in het bieden van ambulante zorg in groepsvorm of 1 op 1 begeleiding, werken in een crisisteam en als zorgverlener veilig thuis.

Lees meer

Image

Residentiële zorg

Bij de residentiële zorg leven kinderen en jongeren, volwassenen, vrijwillig of gedwongen, dag en nacht buiten hun vertrouwelijke omgeving. Het is om die reden van uiterst belang dat de zorgverlener zeer professioneel en zorgzaam te werk gaat. UltraCare begrijpt dit heel goed en weet altijd de juiste zorgverlener voor de juiste situatie beschikbaar te stellen.

Lees meer
Lees meer

Ouderenzorg

Met de aankomende vergrijzing zal de vraag naar ouderenzorg alleen maar toenemen. Onze zorgverleners hebben de specialistische kennis en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. Zij bewaken de gezondheid en het welzijn van de cliënten, allemaal met hun eigen specifieke zorgvraag. Zij bieden zorg, steun en troost.

Lees meer

Image

Gehandicaptenzorg

Geen mens is hetzelfde. Dat geldt zeker in de gehandicaptenzorg. Van mensen met een licht verstandelijke beperking in een thuissituatie tot mensen met meervoudige beperkingen in een instelling. Het is zeer afwisselend werk met veel uitdaging.

Lees meer

Image

Speciaal onderwijs

Speciaal onderwijs is er voor o.a. moeilijk lerende en kinderen met gedragsproblemen. Zij hebben specialistische of intensieve begeleiding nodig. De groepen zijn kleiner dan in het reguliere onderwijs. Of het nu gaat om kinderen die slechtziend zijn of zich in het autistische spectrum bewegen, ieder kind verdient de aandacht die hij/zij nodig heeft.

Lees meer