Jeugdhulpverlening

Gelukkig kunnen veel gezinnen met kinderen hun problemen goed zelf oplossen, zo nodig met hulp van opvoedingsondersteuning. Het komt helaas ook voor dat gezinnen niet in staat zijn om hun problemen op te lossen. Dan is het van uiterst belang dat er een professional het kind, in een thuissituatie, instelling of school, begeleidt. UltraCare heeft het welzijn van cliënten hoog in het vaandel staan. Onze zorgverleners zijn allemaal gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren. 

UltraCare verzekert cliënten van gespecialiseerde opvoedhulp en psychische hulp voor kinderen en jongeren (van 0 tot 23 jaar). Ook zorgen we voor de gewenste mix van kennis en hulpvormen rond lastige en complexe opvoedsituaties, psychische problemen en kinder- en jeugdpsychiatrie. Iedereen die te maken heeft met (vragen over) opgroeien en opvoeden kan bij UltraCare terecht voor de best passende hulp.

Binnen de zorg is er veel vraag naar diensten ad hoc als voor een langere termijn! UltraCare kan in beide gevallen een passende oplossing bieden. U kunt denken aan diensten zoals: 1 op 1 begeleiding of juist in groepsvorm. Onze zorgverleners zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de werkzaamheden die zij verrichten. Als u opzoek bent naar pedagogisch medewerkers, docenten speciaal onderwijs, groepsleiders en gesloten residentiële jeugdhulp, ofwel Jeugdhulp Plus, dan bent u bij UltraCare aan het juiste adres.

Wat de opdrachtgevers waarderen aan UltraCare is dat wij:

  • 24/7 beschikbaar zijn
  • Ad hoc werken
  • Altijd een passende oplossing voor u hebben
  • De opdrachtgever centraal stellen
  • Snel en flexibel werken
Image

Tijdelijk of vast
UltraCare is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van de juiste zorgverlener op de juiste plek. UltraCare beschikt over een ruime database met zorgverleners en heeft daarom altijd de beste oplossing voor u!

Neem contact op